fbpx
BlogKiply Network
Hanya Untuk Berbagi

Kunci Gitar Eny Sagita – Tego (Sandal Jepit)

0 1

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

TEGO (SANDAL JEPIT)

By : ENY SAGITA

[Intro] A Dm Gm E A Dm

Dm
Neng galeng-galengan iki
Gm
biyen nate tak lewati
E
Gegandengan tangan
A
podo angucapke janji

Dm
Senajan wes ora dadi
Gm
nanging tresnaku tetap suci
Dm
Duh wong bagus
A Dm
tego tenan ninggalke aku

[Intro] A Dm A Dm

A
Umpomo kowe rambute
Dm
aku sing dadi kuncite
A
Umpomo kowe sikile
Dm
aku sandal jepite

Gm
Suwe-suwe tak rasakne
Dm
malah ora penak dewe
A Dm
Duh bejaku kok koyo ngene uripku

[Intro] A Dm Gm E A Dm

Dm
Neng galeng-galengan iki
Gm
biyen nate tak lewati
E
Gegandengan tangan
A
podo angucapke janji

Dm
Senajan wes ora dadi
Gm
nanging tresnaku tetap suci
Dm
Duh wong bagus
A Dm
tego tenan ninggalke aku

[Intro] A Dm A Dm

A
Umpomo kowe rambute
Dm
aku sing dadi kuncite
A
Umpomo kowe sikile
Dm
aku sandal jepite

Gm
Suwe-suwe tak rasakne
Dm
malah ora penak dewe
A Dm
Duh bejaku kok koyo ngene uripku

[Intro] A Dm Gm E A Dm

Dm
Neng galeng-galengan iki
Gm
biyen nate tak lewati
E
Gegandengan tangan
A
podo angucapke janji

Dm
Senajan wes ora dadi
Gm
nanging tresnaku tetap suci
Dm
Duh wong bagus
A Dm
tego tenan ninggalke aku

[Intro] A Dm A Dm

A
Umpomo kowe rambute
Dm
aku sing dadi kuncite
A
Umpomo kowe sikile
Dm
aku sandal jepite

Gm
Suwe-suwe tak rasakne
Dm
malah ora penak dewe
A Dm
Duh bejaku kok koyo ngene uripku
A Dm
Duh bejaku kok koyo ngene uripku

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Leave A Reply

Your email address will not be published.