Kunci Gitar Eny Sagita – Pengen Ngombe

1 min


0
PENGEN NGOMBE

By : ENY SAGITA

[Intro] Dm Am Dm
Dm Am Dm Gm A# Dm

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

A A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm A Dm
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

Dm C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A# Gm Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

A A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sayang sayang kuwi sopo

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm

[Chorus]
Gm
Dino ganti wulan
Dm
wulane wis ganti tahun
A Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun

[Intro] Gm Dm A D

Gm
Tahun ganti windu,
Dm
suwene kowe tak tunggu
A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

A A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm A Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

Dm C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A# Gm Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

A A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sayang sayang kuwi sopo

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm

Back To : [Chorus]

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Continue in browser
Viral Web
To install tap
and choose
Add to Home Screen
Continue in browser
Viral Web
To install tap Add to Home Screen
Add to Home Screen
Viral Web
To install tap
and choose
Add to Home Screen
Continue in browser

You're currently offline

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Gif
GIF format